15-04-2018

Finale Vierkamp

Zondag 15 april was de laatste wedstrijd van dit seizoen in het kader van de turnvierkamp. De wedstrijd werd gehouden in de gymzaal bij Alpha. Er was veel publieke belangstelling, vooral bij de aspiranten. De uitslag was als volgt: Aspiranten 1 Fier (Breda), 2 Alpha (Oudenbosch), 3 Zwaluwen (Made), 4 Olympia (Wernhout), 5 KIOS (Gilze). Bij Alpha waren de drie beste turnsters: 1. Zoe van Overveld, 2. Ymke Verboeket, 3. Ayla Janssen. De totaaluitslag van de vierkamp 2017-2018 luidt: 1Fier, 2 Alpha, 3 Zwaluwen, 4 Olympia, 5 KIOS

Bij de Junioren was de uitslag als volgt: 1. Fier, 2. Alpha, 3. Zwaluwen, 4. KIOS. De beste drie bij het eam van Alpha waren: 1.Femke Dorland, 2 en 2 Elfi Boost en Nisrine El Hassani. De totaaluitslag van de competitie werd: 1. Alpha, 2. Zwaluwen, 3. Fier, 4. KIOS. Op naar het nieuwe seizoen! Dank aan eenieder die aan deze editie heeft meegewerkt.

Jubileum

In 2019 bestaat Alpha 40 jaar. Om daar een feestelijk tintje aan te geven heeft een actieve groep vrijwilligers een blubje gevormd, een jubileumcommissie. De commissie staat o.l.v. voorzitter Wim van overveld. Deze groep kwam vrijdag 13 april voor de 2e keer bij elkaar en daar werden de eerste besluiten genomen over de viering van het jubileum. Zodra er meer nieuws is zullen de leden worden geinformeerd.Mochten er leuke ideeen leven onder de leden, dan houdt de commissie zich aanbevolen er kennis van te nemen.

Voor meer informatie over Alpha kan men terecht op www.alpah-oudenbosch.com