04-02-2018

Regiowedstrijd Dit weekend mochten de zusjes Boost voor hun eerste regio wedstrijd aan de slag. Elfi in divisie 4, jeugd F, al een paar jaar ervaring op deze wedstrijden en Lotte divisie 6, senior G, haar eerste regio wedstrijd ever! Wat een "drukke" dag met deze meiden waarbij alles voorbij gekomen is en mee te nemen naar de 2e voorwedstrijd. Beiden hebben goede elementen laten zien en daar mag je trots op zijn! Op naar de volgende wedstrijd in maart, maar eerst nog twee keer een wedstrijd voor de Vierkamp.

Sjors sportief Afgelopen week is men op de basisscholen weer begonnen de boekjes uit te delen voor Sjors Sportief. Basisschoolkinderen en kleuters kunnen intekenen om een drietal gratis trainingen bij Alpha mee te maken. Bij de club is al een groot aantal reacties binnengekomen. Op enkele scholen moeten de boekjes nog uitgedeeld worden, dus dat wordt druk. Voor de kleutergym en het meisjesturnen zijn al inschrijvingen binnen, maar verreweg het grootste aantal gaat voor ‘springen’. De technische leiding beraadt zich over de goede opvang van al deze nieuwe belangstelling. De inschrijvers krijgen binnen enkel weken persoonlijk bericht via de mail.

Jubileum In 1919 bestaat Alpha 40 jaar. Een goede reden voor een feestje. Afgelopen week kwam een aantal leden van de clubleiding bij elkaar om te gaan kijke naar een programma voor dat feest-seizoen. De feestcommissie bestaat nu uit: Maike, Suzanne, Robin, Celine, Harry, Marieke, Wiebe, Jeanneke, Maartje,Maddy. Wanneer leden of ouders van leden ook mee willen denken en doen, kunnen zij zich melden bij voorzitter Wim (0165-313317). We zijn ook op zoeke naar iemand die ons kan helpen met het redigeren van een jubileumboek(je). Voor de tekst is al gezorgd, het gaat om de verwerking tot een boekje. Suggesties dan wel helpende handen zijn erg welkom.

Materiaal Zeer binnenkort kunnen we beschikken over speciale stop-matten. Dat zijn matten die op een dikke mat worden gelegd om de sprongen af te remmen. Er komen ook twee nieuwe leggers voor de spanbrug. Een extra turnblok is inmiddels al geleverd. Deze materialen worden aangeschaft met geld dat komt uit de Grote ClubActie. We gaan ook aan de slag voor de turnmarathon. Die gaan we houden op zaterdag 7 a[ri;. Nadere berichten worden op de trainingen uitgedeeld. Houd die datum dus alvast vrij.

Alpha Alpha is een gymnastiek- en turnvereniging in Oudenbosch. Er zijn lessen op gebied van kleuter/peutergym, jongensturnen, meisjesturnen, springen en damesconditietraining. Op de site www.alpha-oudenbosch.com is alle informatie te vinden. Alpha is aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie. Voor informatie kunt u altijd bellen: 0165313317.